Jul 16, 2023, 6:43 AM  

Не бях убиец 

  Poetry » Phylosophy
366 0 0

Не бях убиец, но заради тебе съгреших, 

не знам откъде извадих куража, че убих.

Две очи невинни страдат,

а от душата ми парченца падат,

защото в този летен ден,

се лиших аз от мен.

Огледалото не смяташе така.

Жалко, че безмълвна е смъртта... 

 

 

© Mihaela Doichinova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??