8 dic 2009, 11:24

Не бъди дъжда! 

  Poesía » De amor
772 0 21

Догарят тъжни пепелища...

Във всеки въглен - жива топлина.

Разпалвана от вятъра, в огнище,

сега изстива пареща сълза.

 

Във всяка малка тлееща искрица,

по-рано носеща за мен света,

сега се крие огнена зеница,

разплакана за малко светлина.

 

Открия ли, че си мечтал за мен,

към теб ще тръгна боса и добра,

но в тази приказка вълшебна

аз пак ще бъда огън!

                             Не бъди дъжда!

 

 

 

МУЗИКА

 

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??