20 oct 2012, 11:38

Не бързай 

  Poesía » De amor
583 0 0

Не бързай

 

Не бързай сега да ми говориш,

ела след залез-вечерта.

Не бързай думи да изричаш,

кажи ги, когато съм сама.

 

Поискай вятър да повее,

поглед смутен в мен да заличи.

Ти ела с мига при мене,

нежни чувства покори.

 

И нека в сладостна закачка

греха първичен разбереш.

Не бързай думи да изричаш,

сърцето ми да покориш!

 

 

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??