8 mar 2019, 11:01

Не бързай 

  Poesía » Otra
581 2 2

Нито надежда глупава,
нито си глупав страх.
Ти си ми просто хубава,
просто си ми добра.

В спомени непотърсени,
в неповиканата мечта,
мъничко подир слънцето,
малко преди нощта,

на пътя, по който се връщаме,
откъдето не сме били,
срещнах те много късно.
Не бързай да се делим.

© Райчо Русев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??