Нито надежда глупава,
нито си глупав страх.
Ти си ми просто хубава,
просто си ми добра.
В спомени непотърсени,
в неповиканата мечта,
мъничко подир слънцето,
малко преди нощта,
на пътя, по който се връщаме,
откъдето не сме били,
срещнах те много късно.
Не бързай да се делим.
© Райчо Русев Всички права запазени
Аплодисменти!!!