8 мар. 2019 г., 11:01

Не бързай 

  Поэзия » Другая
586 2 2

Нито надежда глупава,
нито си глупав страх.
Ти си ми просто хубава,
просто си ми добра.

В спомени непотърсени,
в неповиканата мечта,
мъничко подир слънцето,
малко преди нощта,

на пътя, по който се връщаме,
откъдето не сме били,
срещнах те много късно.
Не бързай да се делим.

© Райчо Русев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??