29 may 2019, 15:55

Не бързай 

  Poesía » De amor
397 2 8

                          Защо изричаш сбогом...рано е...

                                          Не бързай!

                   Не сме си казали онези мънички неща.

           Не сме усетили усмивките на ветрове застинали.

                Не сме се гмурнали в най-бурната вълна.

                 Не сме се любили във нощи недочакани.

                              Копнеж е нашата любов.

                                          Не бързай!

                          Налей ми чаша с още спомени.

                       С целувки ме побърквай тази нощ.

                        И след това рани във мен детето,

                          наивно вярвало във верността.

                     Със страшна сила разруши мечтите,

                           че вечна може да е любовта.

 

                           Да ме боли...  Да ме изгаря...

                              Да мога да забравя теб...

                              Ала и в болката не мога.

                                  Изрече сбогом...

                                        Късно е!

© Цветето Б. Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??