6 nov 2009, 20:53

Не чакам да пишеш... 

  Poesía » De amor
881 0 2

Не чакам да пишеш,
не си мисли, че тук съм за теб!
 Аз не се нуждая от ласки,
не искaм за раната лед...




Не си мисли, че искам тебе...
 Не ми трябваш, помисли!
Ти каза сам - трябва само време,
за да се забравиме, уви...




Не си мисли, че още се събуждам
и вените туптят за теб!
Не си мисли... Но май тъгувам...
Все още живея за теб
.

© Надя Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??