6 нояб. 2009 г., 20:53

Не чакам да пишеш... 

  Поэзия » Любовная
883 0 2

Не чакам да пишеш,
не си мисли, че тук съм за теб!
 Аз не се нуждая от ласки,
не искaм за раната лед...




Не си мисли, че искам тебе...
 Не ми трябваш, помисли!
Ти каза сам - трябва само време,
за да се забравиме, уви...




Не си мисли, че още се събуждам
и вените туптят за теб!
Не си мисли... Но май тъгувам...
Все още живея за теб
.

© Надя Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??