28 abr 2015, 21:49

Не давам да си чужда 

  Poesía » De amor
496 0 1

Не искам друг да те прегръща, скъпа....
Не искам друг до теб всяка вечер да заспива....
Не давам никой твоите устни да целува,
защото се заклевам, че искам само теб... и никоя друга!

Искам само теб, заклевам се, в живота си не искам друга....
Обичам само теб и искам ти да бъдеш моята съпруга!
Не мога да дишам когато те няма и от теб аз имам нужда....
Ти си единствената в моето сърце и не давам да си чужда!

Ще разбереш ли някога, че за теб е всяка моя написана творба?
И за това, че искам цял живот да бъдеш моята жена....
Знам, че колкото и да търся, втора като теб няма да намеря....
И не, не искам друга... ти винаги ще бъдеш първа в моята душа!

© Калоян Калинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Прекланям се пред тази мъжка, предана и всеотдайна любов!
    Пожелавам ти от сърце сбъдване на желанията за тази истинска обич!Поздравявам те за хубавото стихотворение и за влюбеното ти сърце!
    Спокойна вечер!
Propuestas
: ??:??