25 feb 2014, 21:50

Не друга, а моя 

  Poesía » Otra
435 0 0

Трепот,
дихание,
шепот...
мечта ли е?
дъх затаен
и екот безкраен
прекрачвам
вкочанен
лягам си
събуждам се
страдам все
опитвам
дерзая
желая,
а края?

Грохот,
старание,
проход,
обрасъл в мъх,
скачам,
изпадам
усещам лъх
радвам се
тичам
мечтая,
докрай де!
безкрай Е...
а после?

Беда
мъка
радост
любов
изричам я

винаги
с теб
обичам те
истински
моя

не друга

теб

Поля

© Ян Тра Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??