Колко искам още ти да си до мен,
колко много нощи ти не беше с мен.
Някъде другаде беше твоето сърце
и не можа моето да разбере.
И както винаги се получава,
детето само остава,
без играчка, без подслон,
само със един талон.
Но играта то загуби и разбра,
че не е лесно да обичаш,
и да имаш,
и да искаш,
и да взимаш.
© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Todos los derechos reservados