Mar 30, 2008, 8:13 PM

Не е лесно да обичаш 

  Poetry » Love
671 0 3

Колко искам още ти да си до мен,

колко много нощи ти не беше с мен.

Някъде другаде беше твоето сърце

и не можа моето да разбере.

И както винаги се получава,

детето само остава,

без играчка, без подслон,

само със един талон.

Но играта то загуби и разбра,

че не е лесно да обичаш,

и да имаш,

и да искаш,

и да взимаш.

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??