11 nov 2007, 10:15  

Не е стоп кадър 

  Poesía » Formas orientales
966 0 10

 

***

Тя живяла е...

Живее... Ще живее...

Моята душа...

 

***

Намирала съм...

Намирам... Ще намеря...

Пак себе си ли?

 

***

Гравитация.

В твоите обятия

няма власт над мен...

 

     © Павлина Петрова

© Павлина Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??