23 dic 2017, 8:58

Не е страшно 

  Poesía » Filosófica, Verso libre
837 1 4

Не е страшно да забият нож
в гърба ти.
Рана е.
Боли.
Но оздравява.
Страшно е,
когато е приятел.
Защото
не е страшно в някого
да не повярваш.
Страшно е,
когато в някого изгубиш вяра.

© Тодор Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??