23.12.2017 г., 8:58 ч.

Не е страшно 

  Поезия » Философска, Свободен стих
833 1 4

Не е страшно да забият нож
в гърба ти.
Рана е.
Боли.
Но оздравява.
Страшно е,
когато е приятел.
Защото
не е страшно в някого
да не повярваш.
Страшно е,
когато в някого изгубиш вяра.

© Тодор Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??