23 feb 2010, 14:13

Не е задочна моята специалност 

  Poesía » De humor
668 0 17

-         Не сте подготвена за изпита по Любовта,

объркана съм колко да ви пиша –

говори ми, с досада във гласа,

Професор доктор Спина Афродита.

 

-         Но, моля Ви, подайте ми ръка,

кажете откъде да взема още материали,

уроци частни, ако трябва, ще платя,

от четене диоптрите ми 10 са стàнали.

 

-         Хмм... теоретично сте наясно със нещата,

на практиката трябва да наблегнете...

Сложете лещи, хвърлете очилата

и като цяло трябва да се стегнете.

 

Послушах аз Професор Афродита,

наблегнах на излъчване и сексуалност,

написа ми шестица и ме пита:

- Разбрахте ли, не е задочна моята специалност?

 

© Ивон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??