9 jul 2006, 19:31

не-хайку 

  Poesía
1373 0 7
х х х
Броя на пръсти часовете,
когато ще съм вече твоя.
И бих отрязала ръката,
сега да можех да те имам.

Пред входа
За да не искаш прошка от очите ми,
обръщаш гръб за изстрел.

Ще живееш.

След поетичния спектакъл
Тръгнаха си от лиричното ни шоу
VIP-персоните - преситени, наквасени...
А оглозганата ни любов
днес е пиршество за помиярите.

© Анелия Шишкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??