9 июл. 2006 г., 19:31

не-хайку 

  Поэзия
1375 0 7
х х х
Броя на пръсти часовете,
когато ще съм вече твоя.
И бих отрязала ръката,
сега да можех да те имам.

Пред входа
За да не искаш прошка от очите ми,
обръщаш гръб за изстрел.

Ще живееш.

След поетичния спектакъл
Тръгнаха си от лиричното ни шоу
VIP-персоните - преситени, наквасени...
А оглозганата ни любов
днес е пиршество за помиярите.

© Анелия Шишкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??