27 feb 2008, 20:11

Не харесвам, не разбирам, не искам! 

  Poesía » De amor
777 0 1
 

Не харесвам вечерта смълчана

призраци стари, когато ражда,

лампите тъй студено като греят длани -

празни, клети, без любов проклети...

 

Не разбирам тия пусти лица,

дето все гледат през огледала

и ровят в калта „измамени",

сърце си търсят, ей, аз давам им

 

тоя въглен, що сама избрах си,

посивя от мъка, натежа ми,

любов безмерна не щя да остави...

 

12. I. 2008

Цикъл 5

© Кера Господинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??