Листата са пожълтели
от толкова много захаросани истини,
затварям страниците
и после клепачите,
запращам книгата в ъгъла,
където е мястото на кухите излъскани фрази...
Обличам наметалото на скучната образност,
излизам навън, където всичко е сиво,
но истинско...
автор: Моника Стойчева
дата: 01. 09. 2014г.
© Моника Стойчева Todos los derechos reservados