12 ago 2009, 23:14

Не и там 

  Poesía » De amor
671 0 4

Аз няма да те дам на старостта -
вратата под носа ù ще заключа.
Не искам да угасне тая жар,
която нестинарките измъчи.

Не искам да бледнее лудостта
и неразбрани от разумни хора,
да си останем винаги деца,
а те, разумните - да си говорят...

Аз няма да те дам на тоя свят,
където само думи прозаични
навсякъде проникват и болят...
Но не и там, където те обичам.

© Геновева Симеонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??