28 jul 2011, 14:22

Не исках 

  Poesía » De amor
625 0 3

Не исках да видиш тъгата по лицето ми,
затова маскирах го с фалшивата усмивка.
Не исках да чуеш тъжния бийт на сърцето ми
и забих му инжекцията с адреналина.
Не исках да видиш сълзите в очите ми,
затова скрих ги под тъмни очила.
Прикрих всичко, което ме издава,
но какво значение има това?

Душата ми изгубена се скита,
в моя собствен паралелен свят.
Попаднала  без да иска в лабиринта,
завъртяна от съдбовен кръговрат.
Лута се без цел и без посока,
с надежда останала една.
В следващата скрита стая,
да бъде вярната врата.

© Борислав Попов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??