12 jun 2007, 21:46

Не искам 

  Poesía
806 1 1
Не искам зората аз да виждам
и нощем луната над мен отново да изгрява.
Не искам и сърцето проклето да бие,
не искам живота горчив да живея.

Не искам да обичам и плача.
Не искам никой и всички мразя.
Не искам за никой да мисля.
Не искам в тоз свят да крача.

Не искам "Обичам те" да чувам
таз думичка омразна.
Не искам и болката, която ме разкъсва,
напомняща ми, че още живея...

... НЕ ИСКАМ...

© Ели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??