30 mar 2007, 11:10

Не искам... 

  Poesía
621 0 0

         Не искам...

 

Тръгвай си, от мен върви,

отивай си и ме забрави...

Не искам твоите лъжи,

Не искам твоите мечти,

беше много влюбен в мене ти,

а с друга ми изневери...

Не не искам повече лъжи,

не искам откраднати мечти,

не искам вече любовта ти,

ти на другата я дай,

не искам повече сълзи,

на нея ти ги подари...

© Жулиета Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??