Не искам...
Тръгвай си, от мен върви,
отивай си и ме забрави...
Не искам твоите лъжи,
Не искам твоите мечти,
беше много влюбен в мене ти,
а с друга ми изневери...
Не не искам повече лъжи,
не искам откраднати мечти,
не искам вече любовта ти,
ти на другата я дай,
не искам повече сълзи,
на нея ти ги подари...
© Жулиета Стоянова Все права защищены