16 ago 2013, 21:11

Не искам 

  Poesía » De amor
488 0 0

Не искам повече да съм сама.

Този ключ вземи от железните врата.

Ти умееш и ще влезеш.

Ти ще дойдеш у дома.

Знам, че искаш и че можеш

ти да минеш

през железните врата.

Аз ще чакам у дома  -

в тишината на дома смутен

дето само шум долита от града,

от колите, от трамвая уморен.

 

Ти ще дойдеш.

Аз ще чакам.

© Марина Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??