Не искам повече да съм сама.
Този ключ вземи от железните врата.
Ти умееш и ще влезеш.
Ти ще дойдеш у дома.
Знам, че искаш и че можеш
ти да минеш
през железните врата.
Аз ще чакам у дома -
в тишината на дома смутен
дето само шум долита от града,
от колите, от трамвая уморен.
Ти ще дойдеш.
Аз ще чакам.
© Марина Ангелова All rights reserved.