16 авг. 2013 г., 21:11

Не искам 

  Поэзия » Любовная
486 0 0

Не искам повече да съм сама.

Този ключ вземи от железните врата.

Ти умееш и ще влезеш.

Ти ще дойдеш у дома.

Знам, че искаш и че можеш

ти да минеш

през железните врата.

Аз ще чакам у дома  -

в тишината на дома смутен

дето само шум долита от града,

от колите, от трамвая уморен.

 

Ти ще дойдеш.

Аз ще чакам.

© Марина Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??