Не искам много!
Не искам лукс и пари,
само капчица обич
разтворена в страстни очи,
само галещи думи,
топли кат жарки лъчи,
само целувки - без сбогом,
без рани от самотни стрели.
Не искам натежали
от сълзи възглавници,
клетви неспазени и
пропилени мечти.
Искам да се сгуша
на твоето рамо, да затворя очи.
Искам любовта да запазя и ще бдя!
Крадецът - вън от мойта врата!!!!
© Василка Ябанджиева Todos los derechos reservados
но най-важното, най-необходимото, което ти дава истинското семейство.
Пожелавам ти го от цялото сърце, Васе!
Бъди щастлива! Поздрав и ведър ден!
!