25 ago 2021, 13:34

Не искам да пускам ръката ти 

  Poesía » De amor
757 6 17

Не искам да пускам ръката ти!

В миг забравям за всички проблеми,

щом усетя по мен топлината ѝ,

лято стопля ме в зимното време.

 

Не, не искам да пускам ръката ти -

в нея аз съм красива звезда.

И придърпваш ме в твойте обятия

и разтапям се. После горя!

 

Не, не исках да пускам ръката ти!

Но така се получи, уви!

Позволи да се скътам в душата ти,

там поне ще сме двама - сами.

© Ивелина Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??