4 dic 2009, 16:59

Не искам да съм с друг 

  Poesía » De amor
641 1 0

Едно дихание дели ме от това да бъда с друг.
Сърцето ми крещи "спаси ме", не искам да съм тук.

Буен огън ме изгаря,
да бягам вече нямам сила.
Очите си не ще отворя,
за да проверя дали съм се спасила.

На път без изход се намирам,
сама избрах го, не отричам.
Чужди ласки да събирам,
докато до лудост те обичам.

© Мартина Аврамова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??