4.12.2009 г., 16:59 ч.

Не искам да съм с друг 

  Поезия » Любовна
635 1 0

Едно дихание дели ме от това да бъда с друг.
Сърцето ми крещи "спаси ме", не искам да съм тук.

Буен огън ме изгаря,
да бягам вече нямам сила.
Очите си не ще отворя,
за да проверя дали съм се спасила.

На път без изход се намирам,
сама избрах го, не отричам.
Чужди ласки да събирам,
докато до лудост те обичам.

© Мартина Аврамова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??