Да свети слънце,
да бъда жив и здрав.
Да имам вяра – зрънце
и път пред мене – прав.
Не искам нищо друго!
Да имам малка стая,
маса и едно легло.
И всеки ден да зная,
че сторил съм добро.
Не искам нищо друго!
След мен да има слънце,
след мен да има ден.
А аз да бъда зрънце
от спомен споделен.
Не искам нищо друго!
© Хари Спасов Todos los derechos reservados