13.01.2020 г., 13:51 ч.

Не искам нищо друго 

  Поезия » Друга
530 0 7

Да свети слънце,

да бъда жив и здрав.

Да имам вяра – зрънце

и път пред мене – прав.

 

Не искам нищо друго!

 

Да имам малка стая,

маса и едно легло.

И всеки ден да зная,

че сторил съм добро.

 

Не искам нищо друго!

 

След мен да има слънце,

след мен да има ден.

А аз да бъда зрънце

от спомен споделен.

 

Не искам нищо друго!

 

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??