9 ene 2011, 13:34

Не искам това... 

  Poesía » De amor
849 0 2

Приятели искаш да бъдем,
приятели с нежни сърца.
Приятелство знаеш, че няма
между влюбени мъж и жена.
Приятелството тук ще загине,
ще заровя и последната искра.
Ще тръгна по нов път без теб...
Не искам да бъдеш приятел за мен.
Искам да бъдеш човек, за който да умра.
Човек такъв, зная, че не си,
липсва ти сила да видиш как ще умра за теб.
...
Обичаш само себе си...

© Мира Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??