9 mar 2010, 12:51

Не искаш! 

  Poesía » De amor
685 1 1

Не искаш да ме слушаш!

Не искаш да ме виждаш!

Не искаш да ме знаеш в този свят!

 

Не, няма да нахалствам!

Не, няма да досаждам!

И ти да видиш колко съм инат!

 

А щом настъпи пролет

и слънцето изгрее,

и нямам аз от тебе още вест!

 

Нагоре ще погледна,

в простора ще политна

във нови начинания и чест!

 

Макар дълбоко в мене

скъп спомен да тъгува

за глупаво изгубена любов!

 

Назад не ще погледна,

на колене не ще падна,

ще продължа напред по пътя нов!

08.03.2010 г.

© Светльо Златанов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??