29 oct 2011, 9:59

Не изпускай никога мига! 

  Poesía
852 0 21

Остави страха да прецъфти.

Не обличай голите съмнения.

Не буди тъгата. Нека спи

под завивките на топлото търпение.

 

На обидите във пепелта

не рови, а смело изхвърли я.

Не оставяй тъмна мисълта,

а със вяра и със разум оцвети я!

 

Разреши косите на смъртта,

но танцувай само със живота!

Не изпускай никога мига!

Само той е твой! И само волята!...

© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??