29.10.2011 г., 9:59 ч.

Не изпускай никога мига! 

  Поезия
851 0 21

Остави страха да прецъфти.

Не обличай голите съмнения.

Не буди тъгата. Нека спи

под завивките на топлото търпение.

 

На обидите във пепелта

не рови, а смело изхвърли я.

Не оставяй тъмна мисълта,

а със вяра и със разум оцвети я!

 

Разреши косите на смъртта,

но танцувай само със живота!

Не изпускай никога мига!

Само той е твой! И само волята!...

© Веселка Стойнева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??