11 nov 2009, 8:57

Не желая да слушам 

  Poesía » De amor
756 0 11
Не ми го каза лош човек,
а Слънцето ми го разказа.
Как някъде - не знам къде! -
седиш не знам с кого на маса.

Подробности описа даже.
А после оня как те гушнал.
Луната искаше да каже,
но аз не пожелах да слушам.

© Райчо Русев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??