11.11.2009 г., 8:57 ч.

Не желая да слушам 

  Поезия » Любовна
761 0 11
Не ми го каза лош човек,
а Слънцето ми го разказа.
Как някъде - не знам къде! -
седиш не знам с кого на маса.

Подробности описа даже.
А после оня как те гушнал.
Луната искаше да каже,
но аз не пожелах да слушам.

© Райчо Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??