Не като нея
Ревността изяжда ме отвътре!
Двеста дяволи танцуват в мен!
С какво ли тя е по-призната,
щом не може да обича като мен?!
Мъжете луди са за ласки страстни
и щом веднъж получат ги, летят!
И мислят си, че влюбени са бясно,
а всъщност мъжкия нагон следят!
А тя онази, другата… Ужасна!!!
Умилква се изящно кат змия!
И точно него иска да обсеби
с горещо, голо тяло на жена!
И двамата са толкоз заблудени!
Смешници! Ама силно ме боли…
Аз пък мога да обичам, така че
всякакъв нагон да се задоволи!
© Манипулирам Todos los derechos reservados