Не каза "сбогом",
а просто си отиде.
Аз стоях зад гърба ти и
очаквах да се обърнеш,
да дойдеш и да ме целунеш,
да кажеш, че всичко е лъжа
и че завинаги ще си с мен!
Не!
Ти не се обърна!
Ти не каза "сбогом".
Нямаше последна целувка,
всичко стана изведнъж.
24 часа по-рано ти ме целуваше
и ме прегръщаше, а сега те няма!
Завинаги си отиде!
Дори не каза "сбогом"!
© Маги Todos los derechos reservados
Изказани мисли...