10 сент. 2007 г., 22:42

Не каза “сбогом”  

  Поэзия
555 0 1

Не каза "сбогом",


а просто си отиде.


Аз стоях зад гърба ти и


очаквах да се обърнеш,


да дойдеш и да ме целунеш,


да кажеш, че всичко е лъжа


и че завинаги ще си с мен!




Не!


Ти не се обърна!


Ти не каза "сбогом".


Нямаше последна целувка,


всичко стана изведнъж.


24 часа по-рано ти ме целуваше


и ме прегръщаше, а сега те няма!


Завинаги си отиде!




Дори не каза "сбогом"!


© Маги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??