Не казвай,
че ден
след ден
лицето ми
променя се.
Не казвай,
че искриците
в очите ми
бледнеят.
Не казвай,
че топлината
в дланите ми
охладнява.
Не казвай,
че бели нишки
в косите ми
се вплитат.
Не казвай,
че в мойта радост
прокрадва се
тъгата.
Не казвай...
Моля те,
не казвай...
╰✿Sunny EL✿╮
© Sunny Todos los derechos reservados
Сърдечен поздрав и от мен и прегръдка, Рай!