17 sept 2008, 15:02

Не казвай "не" 

  Poesía » De amor
837 0 5
Не казвай "не" - листата ще посърнат
и тъжни клоните ще остаряват.
Не казвай "не" - луната ще се скрие
и мрак ще връхлети земята.
Не казвай "не" - сърцето ще роптае
като затворена във клетка птица.
Не казвай "не" - душата ще се влачи
като останала без дни старица.
Не казвай "не" - очите ще са слепи
за всяка отредена земна радост.
Не казвай "не" - тъгата ще се вмъкне
във дните ми като проказа.
Не казвай "не" - отдавна те познавам
и мислите ти зная даже...
Не казвай "не" - ще бъде грях нечуван.
Богинята на любовта ще те накаже...



 

© Геновева Симеонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??