27 oct 2009, 11:30

Не казвай нищо 

  Poesía
507 0 0

Не говори!

Само приюти дланта ми в своята.

Нека сега помълчим

и погледаме звездопада!

 

Не казвай нищо –

затвори очи

и пожелай си нещо!

В такава нощ стават чудеса...

 

Утре няма да е същото...

© Ваня Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??