27 окт. 2009 г., 11:30

Не казвай нищо 

  Поэзия
506 0 0

Не говори!

Само приюти дланта ми в своята.

Нека сега помълчим

и погледаме звездопада!

 

Не казвай нищо –

затвори очи

и пожелай си нещо!

В такава нощ стават чудеса...

 

Утре няма да е същото...

© Ваня Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??