19 ago 2014, 19:08

Не късайте цветята 

  Poesía
348 0 1

Днес скъсах роза от градината,
красотата грабна ме, не издържах,
но радостта ми бе наполовина,
цветето след мъничко умря.

Нима е кратка красотата
на този свят несъвършен ?
А може би нашепва за нещата,
от часа, във който си роден.

Но физическите сетива
изтънената нежност не улавят.
Пристан е сърцето за това,
красотата истинска долавя.

© Гинка Любенова Косева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??