19.08.2014 г., 19:08 ч.

Не късайте цветята 

  Поезия
344 0 1

Днес скъсах роза от градината,
красотата грабна ме, не издържах,
но радостта ми бе наполовина,
цветето след мъничко умря.

Нима е кратка красотата
на този свят несъвършен ?
А може би нашепва за нещата,
от часа, във който си роден.

Но физическите сетива
изтънената нежност не улавят.
Пристан е сърцето за това,
красотата истинска долавя.

© Гинка Любенова Косева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??